Spring naar inhoud

071228

28 december 2007

Als we nou iedereen uit de droom zouden kunnen helpen en overtuigen dat dat utopische hiernamaals toch echt een menselijke fantasie is, zijn we van de meeste zelfmoordterroristen af vxc3xb3xc3xb3rdat ze zich opblazen! Imagine…

From → Uncategorized

Geef een reactie
  1. Maria permalink

    Die gedachte is ook een utopie..

  2. Ik begrijp die zelfmoordterroristen niet, maar wie wel… de mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn kennen volgens mij geen vredige kerst.

  3. De link werkt niet…

  4. Niklas permalink

    @Lin: voor de link naar “Imagine” is Quicktime nodig. Via de officixc3xable John Lennon site zijn ook andere versies te bereiken: http://www.johnlennon.com/
    Kijk bij video’s / Imagine

  5. Niklas permalink

    @Maria: ik denk dat die denkwereld eerder een kwestie van evolutie is.
    “Imagine there’s no heaven
    it’s easy if you try
    no hell below us
    above us only sky”
    Wees alleen niet te ongeduldig, het heeft in onze cultuur ook heel veel tijd gekost, en ook hier is het nog lang niet tot iedereen doorgedrongen!

  6. Niklas permalink

    @Pasula: die mensen zitten opgesloten in een denkwereld zonder tolerantie en een grenzenloos streven naar een “absoluut” doel. Dat doel heiligt alle middelen. In dit geval ook grof geweld. Er zijn ook andere middelen, die meer worden opgeroepen door het principe van democratie: geheime intriges en manipuleren van de publieke en politieke opinie.
    Welke is erger? Waarom mag er geen onderzoek plaatsvinden naar de besluitvorming rond de Nederlandse deelname aan de oorlog in Irak ?

Plaats een reactie